Johan-Sebastian Christiansen, født 10. juni 1998 fra Sandefjord, har gradvis etablert seg som en betydelig skikkelse innenfor sjakkens verden. Som stormester (GM) siden 2018 har han markert seg nasjonalt og internasjonalt gjennom imponerende prestasjoner i sjakkturneringer verden over. 

Norgesmesterskapet har vært en arena der Christiansen har gjort det veldig bra, og hans seire har bidratt til å styrke hans posisjon som en av landets fremste sjakkspillere. I tillegg til nasjonal suksess har han markert seg internasjonalt gjennom imponerende prestasjoner i ulike globale sjakkarenaer. 

Det kommende verdensmesterskapet i lyn- og hurtigsjakk gir Christiansen en mulighet til å måle krefter med verdens beste sjakkspillere. Dette skjer i en tid som er blitt synonymt med sjakkglede i Norge - romjulen. Ikke bare er det en tradisjon blant mange itech ansatte å sitte klistret til TV-skjermen, men det har også blitt en nasjonal romjulstradisjon for mange nordmenn å følge med på sjakkens spennende øyeblikk. 

Vi ser med spenning frem til å følge hans prestasjoner og ønsker ham all mulig suksess i mesterskapet.