Vi hadde delt øya inn i ulike soner og fordelt ansvaret mellom grupper. Ved første øyekast så området overraskende rent og pent ut, men da vi begynte å gå gjennom terrenget, viste det seg at det var en del søppel å finne. Mye av det vi plukket opp, besto av snus og sigarettsneiper, men vi fant også betydelige mengder plast og til og med en vannpipe. 

Etter innsatsen samlet vi oss for å nyte grillede pølser. Været kunne ikke vært bedre med nesten skyfri himmel og varme temperaturer. Noen av barna tok en dukkert på den vakre stranden, mens andre lekte på gressplenen sammen med familienes hunder som nøt friheten og leken. 

Denne dagen var mer enn bare en ryddeaksjon. Det var en anledning for kolleger og deres familier til å komme sammen, nyte naturen, og samtidig bidra til å holde nærmiljøet vårt rent og trygt. Vi i Itech AS er stolte av å ha gjort en innsats for miljøet, og dette vil vi garantert ta initiativ til å gjøre igjen. Vårt mål er å kombinere hyggelige sosiale sammenkomster med tiltak som gagner nærmiljøet vårt. 

Vi oppfordrer flere bedrifter og enkeltpersoner til å gjøre det samme – la oss alle ta ansvar for vår felles natur!